MEDIER

Print är ett fortsatt starkt, brett och trovärdigt media som verkligen fungerar. Tidningarna har trogna läsare i de mest köpstarka målgrupperna. Reklam anses inte som störande utan bidrar till den totala läsupplevelsen. Läs mer om de printmedier vi representerar i Danmark och Finland.

Kontakta oss så hjälper vi er med allt från effektiva säljdrivande kampanjer med fokus på ROI till brandingkampanjer, det är vi experter på.

Konsumtionen av online medier ökar kontinuerligt och därmed också räckvidderna. Online passar för all typ av annonsering, vi kan erbjuda allt från prestationsbaserade lösningar med köpoptimering till brandingkampanjer. Vi har medierna, kunskapen och verktygen för framgångsrika kampanjer online.

Läs mer om de onlinemedier vi representerar i Danmark och Finland.

Mobilen är det snabbast växande mediet och inom en snar framtid förväntar vi oss att både sök- och konsumtion kommer vara större i mobilen än vad den är i traditionella online medier. Mobila medier konsumeras under hela dagen, för många är mobilen det första och sista man läser på dagen, under arbetstid, på offentlig transport och på kvällen samtidigt som man ser på TV. Mobila medier kommer inom kort bli en av de absolut viktigaste delarna av en lyckad mediemix.