OM REQUEST

Request är ett fristående annonsförsäljningsföretag som representerar de största internet- och dagspressmedierna i Norden mot den svenska marknaden.
Vi hjälper marknadsavdelningar, mediebyråer och privatpersoner att kostnadseffektivt och optimalt nå sin nordiska kundkrets. Vi har lång erfarenhet av nordisk annonsering och vägleder våra kunder till de bästa medievalen utefter önskemål och budget.

Historia

Request Communication etablerades hösten 2002 som ett resultat av att Danmarks två ledande dagstidningar Jyllands-Posten och Politiken önskade en svensk representant.

2004 etablerades ett samarbete med norska VG och i februari 2009 blev Request även exklusiv representant för Nordens största dagstidning Helsingin Sanomat.

Request kan idag erbjuda Nordens största och mest täckande mediepaket med en daglig räckvidd på över 75 % i varje land. Vi arbetar med print, online och mobila medier.

Affärsidé

Request Communication representerar de ledande nordiska mediehusen i Sverige, print, online och mobilt. Ett lokalt säljkontor som fokuserar på att tillgodose våra uppdragsgivares intressen på bästa möjliga vis.

Med överlägsen service, kompetens och ledande samarbetspartners är Request det bästa alternativet för svenska annonsörer och mediebyråer som vill annonsera nordiskt.

Medarbetare

Mattias Dahlquist
Mattias Dahlquist
Mattias har studerat marknadsföring på högskolan i Kalmar, mediestrategi på Berghs och har arbetat med nordisk försäljning och medieplanering sedan år 2000. Mattias har etablerat eventbolag, försäljningsbolag för hushållsdistribuerade lokaltidningar, influensers och internationella mässor. Han utövar och ser gärna på diverse idrotter och håller på Kalmar FF.
Sara Dahlquist
Sara Dahlquist
Sara är en internationell ekonom som studerat på Högskolan i Skövde och Stockholms Universitet med studieår i både Frankrike och Australien. Hon har en bakgrund som både projektledare på översättningsbyrå och VD-assistent, men de senaste 15 åren har hon arbetat administrativt inom finansbranschen innan hon kände att det var dags att byta inriktning och ta upp sitt intresse för marknadsföring igen. Saras stora intresse är foto och du hittar henne ofta bakom en kamera.